3 tirsdage med 2 timers natur, vandring og samtale
Nyt hold starter d. 4 april 2023

Netværk: Ledere i livspause

Netværk med indsigtsfulde samtaler, natur og bevægelse. Louise er en god facilitator, og netværket har gjort mig klogere på pausens kraft både i teori og praksis. Et godt startpunkt for næste kapitel i mit arbejdsliv


Sara Korzen

Er du leder og i livspause?
Brug livspausen til at styrke dit nærvær og skabe rum til refleksion

Vi står midt i en brydningstid - en bevægelse mod en ny form for arbejdsliv, hvor vi indlægger naturlige pauser undervejs til at stoppe op, lære og reflektere. Livspauser.


Pension er ikke længere et mål derude i det fjerne, som gør at vi accepterer vores slidsomme løben rundt i hamsterhjulet.
Et nirvana efter mange års tilsidesættelse af livet - og os selv.
Derimod er pauser ved at blive et acceptabelt og (livs)vigtigt værktøj. 


Netværk for ledere i livspauser (selvvalgte eller ufrivillige) er et fællesskab som støtter, styrker og giver energi. Som hylder pausen som et frirum til at styrke vores nærvær og rum til refleksion.


Livspausen skaber plads til transition og selvrefleksion. En pause hvor man ikke skal gøre og levere - men bare være.

I en tid hvor arbejdsliv og privatliv er smeltet sammen til ét liv, så er arbejdspladsen mere end bare et sted, hvor man lægger sin arbejdskraft. Her danner man også tætte relationer til kolleger og man investerer energi og ikke mindst følelser i de mennesker man arbejder tæt sammen med ligesom virksomheden og dens kultur bliver en del af ens identitet.

Derfor er det både nødvendigt og berigende at tage sig tid til at aflære. At bruge tid til at tænke over hvad man har lært, tage indtryk ind og vokse ud af sin "gamle identitet”. 

Livspauser styrker din indre balance, når du bruger den til refleksion og fordybelse, og tager tiden til at mærke efter, hvad det næste rigtige og energigivende valg skal være. 

Pause til livet.

Forbydelse. Nærvær.

Rum til refleksion.

Netværk i naturen

Netværket foregår udenfor i naturen med højt til himlen og med vanderskoene på. 


Med naturen som ramme stiller vi nysgerrige spørgsmål og indgår i gode samtaler alt imens vi får kilometer i benene.


Du vil opleve en blanding af spørgsmål og dialog, stilhed og refleksion og der vil være tid til at koble fra i naturen. Du bliver en del af et fælleskab som støtter, styrker og giver energi. Som hylder pausen som et frirum til at øge vores nærvær og rum til refleksion.

  

Du skal være parat til at udforske dig selv og styrke din indsigt i egne værdier og reaktionsmønstre, hvad de har af  betydning for din lederrolle og for din trivsel, nærvær og balance.


Gåture og samtaler i naturen

Ligesom naturen har mennesker brug for at regenere dvs fordybe sig, fornye sig, skabe relationer og balance.Tid i naturen:

 • mindsker dit stresshormon 
 • sænker dit blodtryk og puls
 • forbedrer dine kognitive evner
 • styrker dit mentale helbred
 • forbedrer din evne til kreativ problemløsning
 • og så skaber tid i naturen
  en inspirerende ramme for nærværende samtaler


  Ved at deltage i netværket ledere i livspause vil du få et stærkt fælleskab af ligesindende, samt konkrete værktøjer til:

  • At skabe dit eget ledelsesmæssige refleksionsrum 
  • At løfte din energi
  • At skabe overskud i din hverdag
  • At skabe nærvær i en foranderlig verden 
  • At højne din sundhed og trivsel


   Praktisk information

   Hold 6 starter d. 4 april 

   Jeg tager meget med mig ... en af de ting vi talte om, var at omverden forventer at man bevæger sig op ad… men hvorfor? Arbejdslivet er ikke stationært og vi udvikler os som mennesker.  Vi skal uden “skam” kunne bevæge os sidelæns, nedad eller opad
   - hver ting til sin tid
   ♥️

   Betina Bruhn Hansen, Tidl. Filialdirektør

   PRIS: 1050 ekskl. moms


   DATOER: Tirsdag d. 4 april, tirsdag d. 2 maj og tirsdag d. 6 juni 2023.


   TIDSPUNKT:

   Vi mødes kl. 10.00 og slutter kl. 12.00. 


   LOKATION:

   Charlottenlund Fort parkeringsplads.
   Vi mødes ved ishuset.


   CEO og founder

   Hvem er jeg?


   LOUISE SPARF

   Jeg er på mission om at få flere ledere til at balancere deres styrke og sårbarhed med nærvær, empati og autencitet.


   Jeg har +10 års erfaring som leder og topchef og jeg har på min vej op af den klassiske karrierestige set bagsiden af “succes”medaljen, men jeg har også lært de redskaber, der skal til for at finde indre balance, stole på min intuition og hvordan vi sammen kan skabe mere for mindre. Jeg deler ud af mine personlige erfaringer indenfor bæredygtigt lederskab, diversitet og future of works.

    

   Jeg har en grundlæggende tro på, at

   • Ledelse med hjertet gør en forskel 
   • Digitalisering driver forretningsinnovation
   • Diversitet driver fremtiden
   • Refleksion og restitution er forudsætningen for gode resultater 

    

   Jeg har erfaring fra politisk styrede organisationer, corporates, scaleup og startups. De sidste 8 år som direktør og adm. dir. Jeg er founder af RestartAgile Company,  BetterWork Company og samtalesalonen Salon Højbro Plads, samt vært for podcasten Det meningsfulde arbejdsliv, debattør og klummeskribent bl.a for Point of View International.

    

   Jeg udfordrer eksisterende metoder og ledelsesparadigmer, og søger inspiration i de agile udviklingsmetoder, holacracy og regenerativ ledelsesteori.